Kies Dossier

Start met het juiste dossier te kiezen indien er meerdere bedrijven zijn b.v.

Artikels

Uitleg over menu optie artikels

Bestelbon

Uitleg over menu optie bestelbon

Levering

Uitleg over menu optie levering

Klanten

Wanneer u inlogt in uw dossier dan heeft u bovenaan in het menu het tabblad klanten.

Leveranciers

Werkt eigenlijk op dezelfde manier zoals het menu klanten, maar dan voor leveranciers:

Er kan terug naar het overzicht gegaan worden of een nieuwe leverancier aanmaken.

De onderverdeling heeft ook verschillende tabbladen die ingevuld kunnen worden.

Facturatie

Uitleg over menu optie Facturatie.

Aankoopfacturatie
Rekeningen
Retourbon
Inkomsten / Uitgaven buiten kassa
Notities
Stockopname
Werknemers
Contracten